Nu exista poza

|

Pensiunea Suciu **

Adresă: Sat Rachitele, nr. 236A
  Mărgău, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 277851

Mobil: +40 729 294801;+40 753 889285

Web: www.pensiuneasuciu.ro

 

Descriere

Pensiunea Suciu dispune de 16 locuri de cazare in 6 camere pe doua nivele dotate cu televiziune prin satelit: la primul nivel sunt 3 dormitoare cu pat dublu, sala de mese si 2 bai, iar la al doilea nivel 3 dormitoare, sala de mese, baie si bucatarie de gatit complet utilata.

Dotari si servicii:incalzire centrala, televiziune prin satelit, loc de parcare, gratar, foc de tabara, loc de joaca pentru copii, curte mare, acceptare animale de companie, bazin special amenajat cu pesti, camping, posibilitate de a calari, ski, drumetii.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Suciu