Pensiunea Casa Albastra

|

Pensiunea Casa Albastra ***

Adresă: Str. Principala 201
  Beliş, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 334021

Mobil: +40 744 374289

Web: www.casa-albastra.ro

 

Descriere

Pensiunea Casa Albastra este situata in Com. Belis, langa Statiunea Fantanele Belis, in mijlocul unei paduri de brazi, si ofera conditii excelente de cazare.
Pensiunea dispune de 15 locuri de cazare in 6 camere duble: 2 camere cu baie proprie si 4 camere cu 2 bai comune pe hol, cabina de dus, Tv, conexiune internet.
Dotari si servicii: parcare proprie, terasa iluminata, foisor cu barbeque, living, sala de mese, masa de tenis, loc de joaca pentru copii, Digi TV, DVD, bucatarie dotata modern, servicii de masa in regim de demipensiune ori pensiune completa.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Albastra