Pensiunea Artarul

|

Pensiunea Artarul ***

Adresă: Sat Poiana Marului, Nr. 81C
  Zăvoi, jud. Caraş-Severin, Romania

Telefon: +40 355 417343

Mobil: +40 733 298667;+40 745 627055

Web: www.pensiuneaartarului.ro

 

Descriere

Pensiunea "Artarul" va ofera cele mai bune conditii de petrecere a unui sejur in care intimitatea, confortul si eleganta va vor indemna sa reveniti oricand pt om vacanta in natura.
Peisajul armonios imbinand paduri de conifere si foioase raspandite intre Muntele Mic, Nedea si Varful Pietrei au dat localnicilor cel mai curat aer.Un grup de specialisti francezi au constatat ca coeficientul de ionizare negativa din zona estede 10 ori mai mare decat cel existent in punctul de cadere de la cascada Niagara sau cel din statiunea Danos din Elvetia.
Peisajul, aerul curat si conditiile bune de la pensiunea noastra va vor reconforta atat fizic cat si psihic in cele mai frumoase vacante subalpine.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Artarul