Pensiunea Lupul Singuratec

|

Pensiunea Lupul Singuratec **

Adresă: Com. Zavoi
  Poiana Mărului, 327439, jud. Caraş-Severin, Romania

Telefon: +40 355 401173

Mobil: +40 723 218556;+40 747 195353

Fax: +40 355 401173

Web:

 

Descriere

Lupul Singuratic este locul unde veţi primi întotdeauna un sfat profesionist privind drumeţiile montane. Pot fi organizate aici excursii spre masivele din zonă iar împătimiţii alpinismului sunt de asemenea pe mâini bune.
Pe cursurile repezi ale apelor din împrejurimile Poienii Mărului se pot practica rafting-ul şi canioning-ul iar la lacul Măru, pe lângă posibilitatea de a înota sau de a vă bucura de soare în zilele de vară, există posibilitatea practicării wind surfing-ului.
Pasionaţii de offroad şi enduro pot porni de aici pe trasee însumând câteva zeci de kilometri, în Munţii Ţarcu, Cernei şi Godeanu. Cei mai puţin încântaţi de zgomotul motoarelor pot opta pentru mountain bike: downhill... sau poate doar simplă plimbare prin împrejurimi. Sau pentru o relaxantă plimbare pe lacul Mărul cu şalupa (pusă în mişcare de un motor electric).
În timpul iernii, snowmobil-ul poate înlocui cu succes vehiculele pe roţi, producând pilotului aceeaşi plăcere a „îmblânzirii” terenului accidentat. Cei pasionaţi de sporturile de iarnă pot practica şi schiul de tură sau săniuşul.
Pensiunea Lupul Singuratic oferă 10 locuri de cazare în regim de cabană, în camere cu 2 sau 3 paturi. Există două grupuri sanitare dotate cu cabine de duş.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Lupul Singuratec