Pensiunea Florina

|

Pensiunea Florina ***

Adresă: Nr. 161
  Poiana Mărului, jud. Caraş-Severin, Romania

Telefon: +40 355 401168

Mobil: +40 723 618074

Fax: +40 355 401168

Web: www.pensiunea-florina.ro

 

Descriere

Pensiunea Florina vă invită să petreceţi un sejur la Poiana Mărului, beneficiind de cazare într-o ambianţă familiară şi de multiple facilităţi şi servicii. Peisajul montan, apropierea lacului şi microclimatul specific fac din Poiana Mărului o destinaţie de vacanţă ideală pentru recreere, agrement, drumeţii montane sau sporturi extreme. Pe apele din împrejurimi puteţi practica sporturi acvatice, dar puteţi opta şi pentru câteva ore de plajă pe malul lacului. Există, de asemenea, trasee montane adecvate pentru drumeţii sau alpinism, pot fi organizate partide de pescuit sau vânătoare iar iarna pot fi practicate sporturile de sezon. Staţiunea Poiana Mărului se găseşte la o altitudine de aproximativ 700 m, fiind situată în apropierea lacului de acumulare şi înconjurată de mai multe masive muntoase.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Florina