Pensiunea Casa Ecologica

|

Pensiunea Casa Ecologica ***

Adresă: Sat Mehadia, nr. 832
  Mehadia, jud. Caraş-Severin, Romania

Telefon: +40 255 523292

Mobil: +40 745 654199;+40 755 152925

Fax: +40 255 523292

Web:

 

Descriere

Situata la numai 1,5km de statiunea balneara Baile-Herculane pe E70 Timisoara-Bucuresti, Pensiunea Casa Ecologica este alegerea perfecta pentru petrecerea concediului dumneavoastra oferindu-va o gamă variată de servicii care să vină în întâmpinarea satisfacerii cerinţelor dumneavoastră, cu calitate si bun gust.
Pensiunea Casa Ecologica va invita sa petreceti o vacanta de neuitat, punundu-va la dispozitie numeroase posibilitati de recreere, distractie si agrement.
Compusa din 2 corpuri de pensiune cu 2 apartamente si 7 camere duble, un complex de 15 casute cu bai proprii si un bungalow de 8 locuri, pensiunea va ofera servicii de cazare in camere cu 2, 3 sau 4 locuri, dotate cu baie proprie, cabine de dus, televizor (LCD), frigider.Capacitatea de cazare este de 55 locuri, la solicitari putandu-se extinde pana la 70 de locuri.
Atractiva din multe puncte de vedere, atat datorita tarifelor mici practicate cat si a bazei materiale, Pensiunea Casa Ecologica se doreste a fi un partener demn de luat in seama.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Ecologica