Pensiunea Ana

|

Pensiunea Ana **

Adresă: nr.33
  Gărâna, jud. Caraş-Severin, Romania

Telefon: +40 255 227537;+40 256 201022

Fax: +40 256 432923

Web:

 

Descriere

Pensiunea Ana, pensiune de lux, pune la dispozitia oaspetilor sai un numar de 4 apartamente si 8 camere, dotate la standard de 4 stele cu : aer conditionat, TV satelit, minibar, telefon international si acces internet.
Restaurantul Ana dispune de 50 de locuri in interiorul decorat in stil rustic, si de alte 20 de locuri pe terasa acoperita a pensiunii. Ambele spatii au vedere spre gradina din spatele acesteia. Restaurantul este specializat in bucataria internationala, mai ales in meniuri cu specific italian si romanesc, iar micul dejun poate fi servit intre orele 7.oo si 10.oo.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Ana