Vila Natalia

|

Vila Natalia **

Adresă: Str. Nicolar Balcescu, nr. 104
  Caransebeş, jud. Caraş-Severin, Romania

Telefon: +40 255 515117;+40 255 517645

Mobil: +40 766 488419

Web:

 

Descriere

Vila Natalia este situata in orasul Caransebes, la intrarea in oras, pe drumul european E70, in apropierea intersectiei cu soseaua spre Resita DN58 si podul peste raul Timis.
Dispune de un numar de 12 camere climatizate cu pat dublu si baie individuala, o curte mare cu parcare asigurata, spalatorie auto, service si vulcanizare.
Servirea mesei se poate face la snack barul cu terasa din curtea hotelului.
In jurul Caransebesului, un oras cu numeroase vestigii si cladiri istorice, se situeaza zonele turistice de pe Muntele Mic sau Poiana Marului. Totodata, in apropiere se afla un traseu omologat de motocros "Enduro" pe ruta: Muntele Mic - Tarcu - Retezat.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Natalia