Pensiunea Claudiu

|

Pensiunea Claudiu ***

Adresă: Str. Tarinei, nr. 1A
  Caransebeş, jud. Caraş-Severin, Romania

Telefon: +40 355 429016

Mobil: +40 761 886873

Fax: +40 745 812717

Web:

 

Descriere

Hotel Claudiu situat spre drumul de Hateg - Timisoara langa politia Caransebes in spatele facultatii de la muzeu si parcul Dragalina.
Hotel Claudiu ofera 14 camere dotat cu grup sanitar la fiecare camera internet wireless admosfera placuta si servicii de calitate. Toate camerele sunt dotate astfel incat sa satisfaca cele mai exigente gusturi, avand televiziune si internet wireless. Este locul preferat pentru intalnirile de afaceri sau escale in drumul dumneavoastra.
Hotelul este destinat oamenilor care apreciaza serviciile de calitate si preturi mici. Oaspetii vor fi intampinati cu rasfat.
Hotel Claudiu situat la poalele muntele Mic ofera cazare pt turneele de volei, fotbal si sportivii care vin in Caransebes

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Claudiu