Pensiunea Casa Crina

|

Pensiunea Casa Crina ***

Adresă: Str. Castanilor, nr. 25A
  Băile Herculane, jud. Caraş-Severin, Romania

Telefon: +40 255 560372

Mobil: +40 723 139592;+40 788 935967

Web: www.probanat.eu

 

Descriere

Casa Crina asezata chiar pe malul raului Cerna va ofera cele mai bune conditii pentru un concediu de ne uitat, punanduva la dispozitie 1 apartament (cu 6 locuri), 1 camera (cu 3 locuri), 4 camere (cu 2 locuri), iar in fiecare camera se gaseste o baie (apa calda non stop), TV si cate un filtru de cafea. Casa Crina va mai pune la dispozitie si o terasa cu 18 locuri.
Pentru o mai buna relaxare va mai pune la dispozitie si un bazin cu apa sulfuroasa, care ajuta la tratarea durerilor reumatice, aflat in curtea casei.
Casa Crina va mai pune la dispozitie si un gratar in aer liber.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Crina