Pensiunea Holly Blue

|

Pensiunea Holly Blue ****

Adresă: Str. Moeciu, nr. 3A, Sector 1
  Bucureşti, jud. Bucureşti, Romania

Telefon: +40 212 329311

Mobil: +40 741 062334;+40 788 491053

Fax: +40 212 329311

Web: efectcapital.ro

 

Descriere

Situat in apropierea Aeroportului Otopeni si la numai cateva minute de centrul orasului, Hotelul Hollyblue este locul ideal pentru a petrece cateva zile in Bucuresti fie ca veniti in interes de afaceri sau de placere.

Cu apartamente confortabile, camere spatioase, sala de conferinte, paturi matrimoniale, oferta completa de programe TV, sistem DVD, internet prin cablu si bai cu hidromasaj, hotelul nostru este o alegere perfecta pentru orice turista ce viziteaza Bucurestiul. Pentru intalniri de afaceri poate fi folosit holul de conferinte, loc potrivit pentru a asigura cele mai bune rezultate.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Holly Blue