Pensiunea Casa Antonio

|

Pensiunea Casa Antonio *****

Adresă: Sat Poarta, Nr. 56
  Bran, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 766 489806;+40 788 504068

Contact: Cristea Cornelia

Web:

 

Descriere

Situata in apropierea partiei de ski, la numai 1 kilometru de vestitul Castel Bran, pensiunea Casa Antonio te asteapta cu un confort deosebit. Pitorescul zonei, cu o panorama absolut fantastica asupra muntilor Bucegi, ospitalitatea gazdelor, aerul curat,fac din Casa Antonio locul ideal de petrecere a vacantelor.

Comentarii

 
 
 
 
Super
Astazi m-am intors dintr-un weekend petrecut in aceasta vila. Am fost foarte incantati de locatie, zona e foarte frumoasa, curtea e incapatoare si curata, vila e foarte confortabila, livingurile mari, tot ce-ti trebuie pentru o petrecere.
Sotii care detin vila sunt foarte de treaba si nu te deranjeaza decat daca ii chem. Desi vila se da inclusiv "la cheie" , ei locuiesc in aceeasi curte, numai ca in alta casa si chiar te simti singur :) Plus ca ne-au spus de la inceput ca nu au nicio pretentie in afara de a strica ceva prin casa, putem sa dam muzica oricat de tare si sa radem/tipam, etc atat cat ne tin plamanii.
Si au un catel, Toto foarte haios si destept :P
 Cristina2010-07-25 17:58:54

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Antonio