Pensiunea Paradisul Naturii Dejani

|

Pensiunea Paradisul Naturii Dejani ***

Adresă: Sat Dejani, nr.42
  Recea, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 210376

Mobil: +40 722 233629;+40 730 806403;+40 727 833759

Web:

 

Descriere

Paradisul Naturii este o pensiune de trei margarete, ce va ofera o ambianta calda si relaxanta prin serviciile si dotarile ei. Finisajele camerelor sunt de o calitate exceptionala. Camerele dispun de mobilier somptuos din lemn masiv si sunt dotate cu grupuri sanitare proprii. Intregul peisaj montan poate fi admirat din toate camerele sau din balcoanele cu care sunt dotate camerele. ”Paradisul Naturii” este la dispozitia dvs. tot timpul anului fiind una dintre cele mai frumoase si mai echipate pensiuni din zona rurala din Brasov, fiind destinatia ideala pentru vacanta sau concediul dvs.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Paradisul Naturii Dejani