Pensiunea Dapa

|

Pensiunea Dapa ****

Adresă: Str. Unirii, nr. 7
  Predeal, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 455376

Mobil: +40 722 272879;+40 722 226031

Fax: +40 268 455376

Web: www.pensiuneadapa.ro

 

Descriere

Situata in apropierea centrului statiunii, la aproximativ 500 m de "Partia Clabucet", va ofera o locatie noua de cazare, clasificata la 4 stele, punandu-va la dispozitie intimitate si confort.

Dispunand de 7 camere duble si un apartament, veti gasi aici un design aparte prin personalizarea fiecarei camere cu un altfel de mobilier si decoratiuni pentru cele mai speciale gusturi.

Facilitati cazare: Frigider in unitate, Fax, Masa de ping-pong, TV in living, cutie de valori, Internet wireless, Rau in curte, Parcare, Gradina/curte, Foisor in curte, Gratar/barbeque, Sala de mese, Seif la receptie, Loc amenajat de joaca, Bar, Restaurant, Sala de conferinte.

Facilitati camere: Internet in camera, Frigider in camera, Seif in camera, Uscator de par, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Baie in camera, Minibar in camera, TV.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Dapa