Pensiunea Andra 2

|

Pensiunea Andra 2 ***

Adresă: Predeal, str. Libertatii, nr.38
  Predeal, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 455944

Mobil: +40 722 425330;+40 722 675324

Web: www.vila-andra-predeal.ro

 

Descriere

Vila Andra 2 Predeal pune la dispozitia clientilor sai 15 spatii de cazare amplasate pe trei niveluri si parter. Camerele au in dotare terasa si grupuri sanitare cu cada, televizor cu programe pe cablu si frigider.

La demisol se afla o sala de mese unde se pot organiza zile festive, Revelionul sau puteti consuma mancarea . Aceasta sala este dotata cu televizor si sonorizare si este pretabila a fi folosita ca sala de conferinte, iar la fiecare etaj este cate o bucatarie unde turistii isi pot prepara si lua masa.

Servicii:
- Bucatarie la fiecare etaj.
- Sala multifunctionala.
- Frigider in fiecare camera.
- Gratar in curte.
- Curte interioara.
- Parcare proprie.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Andra 2