Pensiunea Piscul Ioanei

|

Pensiunea Piscul Ioanei **

Adresă: Nr. 1081B
  Poiana Mărului, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 723 153857;+40 723 396027

Web:

 

Descriere

Aflata la 700 de metri altitudine fata de centrul comunei, Pensiunea Piscul Ioanei ofera o imagine panoramica a satului si a Muntilor Piatra Craiului si Bucegi.
Este situata in localittea Poiana Marului, jud. Brasov, Masivul Piatra Craiului(langa Zarnesti)-plaiul Foii;la 12 km de Rasnov, 25 km de Poiana Brasov, 20 km de Brasov si 16 de Bran.
Pensiunea dispune de 7 camere cu 4 bai si terase si o camera cu baie proprie si balcon. La parter se afla o sala de mese, camera de zi si bucatarie.
Se pot servi produse traditionle.
Spatiul verde din jurul pensiunii dispunde de spatiu pentru gratar, mese si banci din lemn. Loc de joaca pentru copii. Minipiscina, parcare si un leagan rustic umbrit.
Odata ajunsi aici, te poti relaxa si bucura de peisajul si aerul curat pe care ti le ofera natura.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Piscul Ioanei