Pensiunea Ana

|

Pensiunea Ana ***

Adresă: Str. Republicii, nr. 414
  Poiana Mărului, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 228011

Mobil: +40 742 841156

Web:

 

Descriere

Pensiunea ANA se afla pe DN 73 A la intrare in comuna Poiana Marului. Gazda este primitoare si va pune la dispozitie 3 camere dotate cu TV si incalzite prin sobe cu lemne si incalzire centrala , 2 bai cu apa calda non stop, living pentru servirea mesei, terasa cu gratar, parcare in curte.
Peisajul fiind unul deosebit, zona este favorabila pentru organizare de drumetii, fiind situta in apropierea muntelui rezervatie naturala Piatra Craiului.Aflandu-se aproape de Bran si Rasnov, se pot vizita castelul Bran si cetatea Rasnov.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Ana