Pensiunea Valea Soarelui

|

Pensiunea Valea Soarelui ***

Adresă: Str. Principala, NR. 402A
  Moeciu de Jos, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 368 452117

Mobil: +40 742 956418;+40 723 471694;+40 762 045067

Web: www.valeasoarelui.ro

 

Descriere

Pensiunea "Valea Soarelui" este situata pe insorita vale a Moieciului, de unde si numele pensiunii noastre, la o distanta de aproximativ 1,6 km de centrul comunei. In aceasta locatie puteti petrece o vacanta de neuitat.
Pensiunea "Valea Soarelui" este locul ideal in care sa va petreceti vacantele. Avand 10 camere mobilate modern, fiecare cu baie proprie si televizor cu cablu, pensiunea noastra da nota de modernitate si nou intr-un cadru pitoresc si traditional, acela al satului Moieciu de Jos. Pensiunea are parcare proprie, un loc sigur in care va puteti lasa masinile pe timpul vacantei petrecute la noi.
Pentru familiile cu copii mici avem paturi speciale pentru acestia si pentru ca sederea dumneavoastra si a copiilor sa fie placuta si linistita va oferim jucarii si carti de colorat.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Valea Soarelui