Pensiunea Casa Dorina

|

Pensiunea Casa Dorina ***

Adresă: Str.Principala, nr. 32B
  Moeciu - Cheia, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 418419

Mobil: +40 722 302222;+40 723 315582

Fax: +40 268 332909

Web:

 

Descriere

Amplasata in centrul statiunii climaterice Bran, la cateva minute distanta de vestitul castel al lui Dracula, Pensiunea Casa Doina este un loc de exceptie, strajuit de Muntii Barsei, Bucegi si Piatra Craiului. Aici puteti petrece un sejur de vis, intr-o ambianta placuta, odihnitoare si la un confort pretentios. Pensiunea Casa Doina este un loc excelent pentru gazduirea unor evenimente de grup organizate de diverse companii, organizatii sau institutii. Punem la dispozitia companiilor interesate o sala de sedinte cu dotari excelente pentru activitati de team-building, conferinte, intruniri, seminarii etc. Sala de conferinte dispune de 24 de locuri, fiind dotata cu eran, flip-chart si video-proiector, precum si priza pentru legatura la Internet.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Dorina