Pensiunea Paradisul Muntilor

|

Pensiunea Paradisul Muntilor **

Adresă: Nr. 244 B
  Fundata, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 368 433663

Mobil: +40 740 280389;+40 770 669558

Web: www.carnival.ro

 

Descriere

Asezata in localitatea Fundata, Jud. Brasov, localitatea cu cea mai mare altitudine de pe teritoriul Romaniei, pe culuarul Rucar-Bran, pensiunea este amplasata intr-una din cele mai inalte zone ale localitatii.
Vila dispune de living cu şemineu şi canapea extensibilă, bucătărie complet echipată (cuptor cu microunde, plită electrică, frigider, fripteuză, veselă), terasă cu grătar, capacitate de cazare maxim 10 persoane.
Cabana vă pune la dispoziţie 4 camere cu pat matrimonial, două băi modern utilate, living room de 100 mp. cu şemineu care creează o atmosferă plăcută şi confortabilă, încălzire centrală, bucătărie complet utilată.
Zona este ideală pentru excursii, drumeţii şi turism montan, speologie. Terenul care încadrează casa are o suprafaţă de 24.000 metri pătraţi şi se pretează la schi şi săniuş.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Paradisul Muntilor