Pensiunea Noemi

|

Pensiunea Noemi ***

Adresă: Str. Sf. Ioan, nr. 2
  Braşov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 0268/477174

Mobil: 0733/943781; 0722/122588

Fax: +40 0268/477174

Web: siuneanoemi.ro

 

Descriere

Situata in centrul medieval al Brasovului, la intersectia Strazii Muresenilor cu Str. Sf. Ioan, deasupra pub-lui Rossignol, pensiunea este cautata pentru confortul si intimitatea oferita.
Este locul ideal atat pentru turistii in trecere, oameni de afaceri, dar mai ales pentru turistii care in cateva zile vor sa descopere farmecul istoric al Brasovului.
Servicii oferite
Serviciile asigurate de receptie, rezervari, cazare, seif, program permanent, sunt ireprosabile. Micul dejun inclus in tariful cazarii este servit in salonul special amenajat de personal calificat.
Servicii: Spatiu pentru nefumatori, Spatiu pentru fumatori, bar, aer conditionat, muzica live, televizor, telefon, sala de conferinte, acces Internet

Tarife 2012:

Camera single
- Pret: 120 lei/noapte
- Dotari: internet, televizor, minibar, frigider, baie proprie
Camera dubla
- Pret: 140 lei/noapte; 160 lei/noapte
- Dotari: internet, televizor, minibar, frigider, baie proprie
Apartament
- Pret: 220 lei/noapte
- Dotari: sauna, jacuzzi, bucatarie, internet, televizor, minibar, frigider

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Noemi