Pensiunea Green Park

|

Pensiunea Green Park ***

Adresă: Calea Bucurestilor, Nr. 310D-E
  Braşov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 336075

Mobil: +40 722 367318

Fax: +40 268 336075

Web: www.greenpark.com.ro

 

Descriere

Complexul turistic Green Park reprezinta locul ideal pentru turismul de business, tranzit si cel de placere, atragand prin peisaj si accesibilitate catre confortul urban
Pensiunea este situata pe Valea Timisului la intrarea in Braşov dinspre Bucuresti, intr-o poiana usor accesibila la marginea padurii.
Amplasamentul ofera avantajele pozitionarii in mijlocul naturii, dar si al proximitatii fata de noua zona comerciala a orasului ( Carrefour, Metro, Selgros, Mobexpert, Macro Mall, , Flanco, Bricostore, Praktiker, etc) precum si al numeroaselor facilitati recreationale ( baze sportive, camping, mall, aquapark, casino, park aventura, gradina zoologica, patinoar artificial, ,telescaun si partia de ski Bunloc )
Si nu numai atat, locatia se gaseste la numai 15 minute de central istoric al Braşovului sau la 15 minute de Predeal,la numai 30 de minute de Busteni sau de Poi


Tarife 2012:

Camera dubla matrimoniala 79 lei
Camera dubla twin 109 lei
Camera dubla superioara 99 lei
Camera dubla de lux 109 lei
Camera tripla 129 lei
Camera single 69 lei
Suita 109 lei
Apartament 2 camere 199 lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Green Park