Pensiunea Dolce Far Niente

|

Pensiunea Dolce Far Niente ***

Adresă: Str. Lupeni, Nr. 11
  Braşov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 413694

Mobil: +40 742 224027

Fax: +40 268 413694

Web: www.pensiunibrasov.ro

GPS: 45.64808 - 25.596006

 

Descriere

Pensiunea "Dolce far Niente" se afla la poalele vechii cetati a Brasovului, la 15-20 minute de Gara Brasov, pe strada Lupeni Nr. 11.
Pensiunea "Dolce far Niente" dispune de 7 camere duble, toate dotate cu bai cu dus, televizor si antena satelit, confortul fiind la cele mai inalte standarde.
Micul dejun inclus in pretul cazarii se poate servi in sala de mese special amenajata pentru acest lucru.
Deasemenea mai dispune de o curte interioara cu foisor. In curte este amenajat si un gratar ce sta la dispozitia clientilor nostri.
Pensiunea "Dolce far Niente" va ofera toate informatiile necesare despre atractiile turistice din Brasov, muzee, cetati si castele din zona Transilvania, locuri de agrement, baruri si restaurante, cluburi si discoteci.
La cerere se pot organiza excursii la Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Bisericile Fortificate din Prejmer-Harman, Castelul Peles si Pelisor din Sinaia.

Tarife 2012:

Camera double - 40 Euro/noapte
Camera single - 30 Euro/noapte

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Dolce Far Niente