Pensiunea Lumina Lacului

|

Pensiunea Lumina Lacului **

Adresă: Colibita, Nr. 275
  Bistriţa Bârgăului, jud. Bistriţa-Năsăud, Romania

Telefon: +40 263 265570

Fax: +40 263 265209

Web:

 

Descriere

Cabana Lumina Lacului, situata pe marginea lacului de acumulare Colibita, intr-un loc pitoresc, in mijlocul naturii sta la dispozitia turistilor tot timpul anului, oferindu-va posibilitatea petrecerii concediilor si vacantelor intr-un cadru relaxant. Va oferim 7 camere spatioase, cu câte 3 locuri fiecare, din care 2 cu grupuri sanitare proprii. Apa calda va sta la dispozitie la orice ora din zi si din noapte. Aproape toate camerele au vederea spre lac iar din balconul camerei puteti admira frumusetea peisajului.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Lumina Lacului