Pensiunea Bitai Magda

|

Pensiunea Bitai Magda **

Adresă: Str. Principala nr1.
  Rimetea, jud. Alba, Romania

Telefon: +40 258 768335;+40 258 862791

Mobil: +40 726 379008;+40 722 899755

Web: www.bitaipanzio.ro

 

Descriere

În 1999 ne-am decis să cumpărăm o căsuţă mică la Rîmetea, pentru a avea un loc de refugiu in weekenduri. Pe atunci era doar o mică căsuţă, cu şopru şi grajd. Am început să o renovăm, să lucrăm la ea în fiecare sfârşit de săptămână. Deci în loc să ne aducă relaxare, ne-a adus mai multă muncă. Încet-încet au venit tot mai mulţi turişti în acest sat frumos, cu o arhitectură specifică. Majoritatea caselor sunt construite în secolul XIX., după un mare incendiu, într-un stil maghiar aparte, specific epocii de atunci. Pensiunea noastră se încadrează şi ea în acest specific. Datorită acestui stil aparte, tradiţional maghiar, aceste case (alături de pensiunea noastră) au fost incluse în patrimoniul cultural mondial, primind şi premiul "Europa Nostra" . Tradiţiile trăiesc încă în acest sat, împreună cu portul tradiţional. Petreceţi-vă timpul liber în acest loc minunat, liniştit, cu aer curat şi proaspăt de munte.
Dispunem de 17 locuri, fiecare dintre cele 6 camere avand baie separată

Tarife 2012:

Pensiune
(cazare, mic dejun, pranz, cina) 21 Euro/zi/pers
Demipensiune
(cazare, mic dejun, pranz - 3 feluri) pentru adulti 16 Euro/zi/pers
pentru copiii între 3 - 10 ani 12 Euro/zi/pers
pentru copiii sub 3 ani gratuit
Cazare 8 Euro/zi/pers
Mic dejun (separat) 3 Euro/zi/pers
Pranz (separat, 3 feluri) 6 Euro/zi/pers
Cina (separat, 3 feluri) 6 Euro/zi/pers

Localizare

De pe DN75 Turda-C

Facilităţi

Servicii

Vă stau la dispoziţie 6 camere: 1 cu 4 paturi, 2 cu 3 paturi şi 3 cu 2 paturi. În total sunt deci 16 locuri, dar în caz de nevoie putem adăuga paturi suplimentare (1). Fiecare cameră dispune de baie separată. Există posibilitate de parcare în curte pentru 5 autoturisme. Există deasemenea loc de foc în curte (pt. grătar, mici, gulyas, etc). Avem masa de ping-pong, darts, televizor. Pensiune (cazare, mic dejun, pranz, cina), Demipensiune (cazare, mic dejun, pranz - 3 feluri ), Cazare, Mic dejun (separat), Pranz (separat, 3 feluri), Pranz Cina (separat, 3 feluri), Cina Degustare de vin la Aiud, Degustare .

Politică Hotel

Copii

Copii (pana la 10 ani) beneficiază de 50% reducere pentru masă.

Dotări

Dotări generale:

  • DemipensiuneDemipensiune
  • RestaurantRestaurant

Dotări camere:

  • TelevizorTelevizor
  • Pat suplimentarPat suplimentar

Galerie Foto

Pensiunea Bitai Magda RimeteaPensiunea Bitai Magda Rimetea / 1Pensiunea Bitai Magda Rimetea / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Bitai Magda