Nu exista poza

|

Vila Elodie ***

Adresă: Jupiter, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 731408

Web:

 

Descriere

Club Elodie dispune de 8 camere de 2 locuri si 2 apartamente ( dormitor cu pat matrimonial + living cu canapea extensibila ) dotate cu baie, tv, frigider, aer conditionat, telefon interior.

Situat intr-o zona linistita dar centrala, apropiat de plaja (aprox. 300 m) Club Elodie cuprinde un restaurant cu salon interior si terasa, bar, piscina pentru adulti si piscina pentru copii, teren de sport cu instalatie de nocturna, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, parcare.

Tarife 2012:

Camera dubla 80 lei 90 lei 64 lei
Apartament 2 camere 135 lei 150 lei 108 lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Elodie