Pensiunea Iuliana

|

Pensiunea Iuliana **

Adresă: Nr. 352B
  Arieşeni, jud. Alba, Romania

Mobil: +40 744 870534

Web: www.iuliana.rdslink.ro

 

Descriere

Pensiunea Iuliana este situata in mijlocul muntilor Apuseni, intr-o localitate turistica din jud. Alba, pe drumul national DN 75, ce face legatura intre orasele Campeni si Stei, fiind este locul ideal pentru petrecerea timpului liber sau a unei vacante de neuitat la munte.

Pensiunea Iuliana are 20 camere cu 2 sau 3 paturi cu baie, 2 apartamente, sauna, cabinet masaj, sala sedinta 40 persoane, sala de sport la 2 km, restaurant cu o capacitate de 70 de persoane, meniu variat ce contine peste 30 de sortimente traditionale, room service, bar de zi, gratar si foc de tabara in aer liber, parcare iluminata si pazita, TV, incalzire centrala, grupuri sanitare cu apa calda non-stop, balansoar, plimbare cu bicicleta, saniute.

Tarife 2012:

CAMERA:100 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Iuliana