Nu exista poza

|

Vila Andremari **

Adresă: Str. Caprioarei Nr. 26
  Predeal, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 740 209329

Web:

 

Descriere

Situata in spatele hotelului Brd, vila Andremari va ofera 17 locuri de cazare repartizate in 7 camere, fiecare dotata cu baie proprie.
Unitatea se afla in apropierea catedralei Sfintii Imparati Constantin si Elena, la 5 minute de gara si la numai 10 minute de partia Clabucet.

Facilitati cazare: frigider in unitate, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, gratar/barbeque, living, sala de mese.

Facilitati camere: camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Comentarii

 
 
 
 
Parere
Conditiile vilei au fost putin sub asteptarile mele, dar nu asta a fost principala problema.

Am inchiriat vila complet pt 2 nopti. Mentionez ca una dintre camere este in afara vilei, undeva separat.

In camere nu se face curatenie sub pat, pe dulapuri sau dupa dulapuri.

Patronii sunt zgarciti si nesimtiti. Nu vroiau sa dea drumul la caldura, si atunci cand o deschideau nu o tineau prea mult timp deschisa.

Am inchiriat vila complet in ideea ca nu vom fi deranjati si nici nu vom deranja pe nimeni. Ei bine...nu a fost asa. Patronii se plimbau prin cabana si dadeau indicatii. Au facut scandal pentru muzica si nu s-au linistit pana nu am plecat sa cautam alta cabana.

P.S: Daca vreti sa dormiti bine, luati-va perne de acasa. Cele de acolo sunt aproape inexistente

Nu recomand!
 Vmir2011-02-04 15:33:13

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Andremari