Vila Cuibul Reginei

|

Vila Cuibul Reginei ***

Adresă: Str. Negru Voda Nr. 13
  Eforie Sud, jud. Constanţa, Romania

Telefon: 0737360510

Web:

 

Descriere

Vila Cuibul Reginei este alcatuita din 2 garsoniere, 8 camere duble si 1 camera de o persoana, fiecare fiind prevazuta cu baie proprie si televizor.

Facilitati:
* Parcare
* TV
* Baie cu dus
* Frigider / Minibar

Comentarii

 
 
 
 
Sezur 2010 la Cuibul Reginei,Ef.Sud
Spatiul placut al curtii si gradinii interioare,fac din aceasta locatie, o oaza de relaxare la orice ora din zi.Toata lumea se simte bine,maninca afara in curte,unde sunt destule mese la umbra,un televizor comun, un balansoar si o curatenie de la sine inteleasa.Gazdele, oameni pensionari, linistiti si retrasi,aproape insesizabili ca prezenta in acest " cuib" plini de adulti si copii.
Recomand un sezur si pt.faptul ca se pot alege tarife dupa categoria confortului: in aceiasi locatie fiind 2 cladiri independente, pensiunea propriu-zisa si
o cladire din perioada interbelica,cu mai multe camere,dar cu dus+wc comun.Desigur cei ce locuiesc in pensiune au un alt statut in fata gazdelor.
 pupchen2010-08-21 20:36:50

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Cuibul Reginei