Nu exista poza

|

Pensiunea Casa Anica *

Adresă: Str. Spre Gura Diham
  Buşteni, jud. Prahova, Romania

Mobil: +40 767 408505

Fax: +40 244 322067

Web:

 

Descriere

Casa Anica, este situata in Busteni, la 10 min de centrul orasului cu vedere directa catre Crucea Caraiman. Intrarea se face pe drumul care duce la cabana Gura Diham, la cca. 200 m de la Dn1 si cca. 800 m de la gara Busteni.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, sanie trasa de cai, TV in living, ATV, internet wireless, rau in curte, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada, tichete de vacanta.

Facilitati camere: sobe de teracota, internet in camera, baie cu cada, baie pe hol, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Tarife 2012:
Camera dubla matrimoniala:
50 lei / zi; 60 lei / zi in weekend;
Camera 4 locuri: 100 lei / zi;

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Anica