Nu exista poza

|

Pensiunea Mimarovi ***

Adresă: Str. Ritivoiu Nr. 38
  Azuga, jud. Prahova, Romania

Mobil: +40 743 071516

Contact: Ovidiu Mimler

Web:

 

Descriere

Pensiunea Mimarovi isi asteapta oaspetii in Azuga chiar in fata partiei Sorica. Poate oferi cazare unui numar de pana la 22 de persoane.

Facilitati cazare: Frigider in unitate, Transport auto, Masa de ping-pong, TV in living, Parcare, Gradina/curte, Acces la bucatarie, Terasa, Gratar/barbeque, Living, Sala de mese, Restaurant.

Facilitati camere: Uscator de par, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Baie in camera, Camera cu TV.

Oferta Revelion 2012:

-pachet de 4 nopti de cazare in camera dubla, salon amenajat, acces la bucatarie si un minunat joc de artificii la numai 1600lei/camera dubla pentru 2 persoane. Va asteptam!

Capacitate: 21 locuri in 10 camere

Comentarii

 
 
 
 
pensiune jegoasa
Gazdele nu au nicio legatura cu turismul, niste acrituri, bucataria fara nicio dotare si plina de jeg.
 dumitru2010-09-21 10:12:26

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Mimarovi