Pensiunea Stana Lupilor

|

Pensiunea Stana Lupilor ***

Adresă: Dn 1 a Nr. 1
  Cheia, jud. Prahova, Romania

Mobil: +40 761 275562;+40 722 501668

Contact: Glodeanu Stefan

Web:

 

Descriere

Deschisa in vara anului 2009, Pensiunea Stana Lupilor dispune de 24 de locuri de cazare, in 12 camere duble cu baie proprie, dotate cu tv, telefon, uscator par, internet wireless.

Pensiunea dispune de un restaurant cu o capacitate de 30 de locuri, ce poate fi folosit si ca sala de conferinte.

Comentarii

 
 
 
 
:|
Am fost pe data de 1 mai la pensiunea Stana Lupilor,pensiune e foarte frumoasa deasemeni si zona.Dar nu mi-a placut cu am fost servti si menajul camerei.Vas sfatui sa va angajati ospatari de meserie astfel o sa va pierdeti clientii!!!Si as mai avea o problema cu mancarea...nu avea gust...ba foarte sarata ba fra gust.Imi pare foarte rau de aceea pensiune dar gasiti o solutie rapida!!!Ma scuzati,dar asta e parerea meaa,daca am gresit cu ceva va rog sa ma scuzati daca nu,NU!!!
 Amalia2010-05-12 16:53:20

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Stana Lupilor