Pensiunea Casa Apolodor

|

Pensiunea Casa Apolodor **

Adresă: Dumbrăveşti, jud. Prahova, Romania

Mobil: +40 721 022787

Fax: +40 244 220007

Web:

 

Descriere

Situata pe soseaua Ploiesti-slanic, in apropiere statiunii balneoclimaterice Slanic Prahova pensiunea Casa Apolodor este o alegere ideala pentru petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi in Gradina Secreta de o frumusete splendida.

Comentarii

 
 
 
 
superrrrrrrrrrr
NU STIU CUM E PE TIMP DE VARA DAR IARNA SA NU FACETI PROSTIA PE CARE AM FACUTO NOI SA MERGETI PENTRU CA O NOAPTE ACONO O SA VA ADUCA FRIGUL IN OASE DE NU VA MAI INCALZICI 2 ZILE SI SIGUR NU CRED CA E PLACUT PENTRU NIMENI SA INGHETE .....
SA NU MAI SPUNEM CA SI MANCAREA DE ACOLO E FOARTE DIVERSIFICATA..........ADICA CE MANANCA PROPRIETARUL ASA NUMITEI PENSIUNI"apolodor"CAM ASTA O SA VA OFERE SI VOUA.......SIIIIIIIII.....MARE ATENTIE CA E POSIBIL SA VA LIPITI SI DE PURICI DE LA CAINII CE SE INVART PESTE TOT LOCUL....IN REST NUMAI" CUVINTE DE LAUDA "CELOR CE DAU APROBARILE ACESTOR INDIVIZI CARE SE TREZESC MARI PATRONI PESTE NOAPTE....
F U G I T I I I I I I
 2010-01-28 13:52:14

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Apolodor