Hanul Conitei

|

Hanul Conitei ****

Adresă: Str. Caprioarei, Nr. 61
  Sovata, 545500, jud. Mureş, Romania

Mobil: +40 744 214884;+40 740 792486

Web: www.pensiuneahanulconitei.ro

 

Descriere

Hanul este localizat la 1.5 km de centrul orasului Sovata, in zona cu multa liniste, mult soare si o panorama excelenta.

Hanul dispune de 9 camere si 1 apartament compus din living si doua dormitoare. Toate sunt echipate cu chicineta complet utilata: (loc de servire a mesei, mobilier cu aparatura electrocasnica: miniaragaz, cafetiera, prajitor paine, chiuveta, frigider, vesela, masina de spalat vase), telefon, internet, TV, uscator par, seif, paturi matrimoniale. Hanul va pune la dispozitie si masina de spalat haine.

Livingul hanului are o capacitate de pana la 30 de persoane unde intr-un mediu placut pot servi masa, avand in dotare si un bar, TV si semineu. De asemenea acesta poate fi folosit si ca sala de conferinta.

Hanul dispune de parcare proprie in incinta, masa biliard,masa poker si dartz.

In spatele hanului se gaseste o terasa cu umbrele unde clienti pot servi in liniste masa cat si un complex de preparare a mesei (3 gratare, cuptor pizza, rotisor, 2 ceaune, chiuveta).

TARIFE 2012:

16.09.2012-23.12.2012

Camera: 125 Lei / noapte
Apartament: 265 Lei / noapte

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Hanul Conitei