Pensiunea

|

Pensiunea Gianina ***

Adresă: Str. Centru Nr. 31A
  Arieşeni, jud. Alba, Romania

Mobil: +40 745 925033;+40 740 526763;+40 766 764859;+40 766 772860

Fax: +40 358 814565

Web: www.pensiuneagianina.ro

 

Descriere

Pensiunea agroturistica Gianina Arieseni va pune la dispozitie la parter, etaj si mansarda avand 8 dormitoare cu grupuri sanitare proprii si 2 apartamente, in total 24 de locuri, sala de restaurant cu 30 de locuri care va asteapta cu o bere sau un vin rece in sezonul cald si cu o tuica si un vin fiert in sezonul rece.

Facilitati cazare: Frigider in unitate, Fax, Transport auto, Sanie trasa de cai, TV in living, Internet wireless, Internet prin cablu, Parcare, Gradina/curte, Spalatorie, Room service, Terasa, Plata cu cardul, Ferma proprie, Gratar/barbeque, Living, Livada, Bar, Restaurant, Tichete de vacanta.

Facilitati camere: Internet in camera, Frigider in camera, Uscator de par, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Baie in camera, Minibar, TV.


TARIFE 2012:

Camera dubla cu baie proprie:
120,- Lei/Noapte/Camera (fara mic dejun)
sau
150,- Lei/Noapte/camera (mic dejun inclus)

Apartament 4 locuri, cu doua bai:
200,- Lei/Noapte/Apartament (fara mic dejun)
sau
250,- Lei/Noapte/Apartament (mic dejun inclus)

Apartament cu o baie: 250,- Lei
(mic dejun inclus)

Se mai poate servi cina, la pret special de 30 lei/persoana (ciorbe taranesti, urmate de felul 2 -specific motesc si apoi deserturi asortate cu gemuri si dulceturi din fructe de padure ecologice) si nu numai!

Galerie Foto

Pensiunea Gianina Arieşeni / 1Pensiunea Gianina Arieşeni / 2Pensiunea Gianina Arieşeni / 3

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Gianina