Nu exista poza

|

Popas Turistic Lir *

Adresă: Padurea Ceala
  Arad, jud. Arad, Romania

Mobil: +40 744 703732

Web:

 

Descriere

Locul ideal pentru petrecerea timpului liber sau pt o iesire in natura , Cabana Lir este situata departe de orasul galagios si poluat , pe malul Muresului langa intrarea spre Insula Mures (la 5 km de Arad) .

Oferim 42 locuri de cazare la casute cu doua locuri sau in cladirea nou construita cu confort sporit (TV, baie proprie, Frigider).

Restaurantul cu 180 de locuri poate fi locul ideal pt petreceri , iar strandul care va fi gata in curand , va oferi un potrivit loc de relaxare. Terasa are 50 de locuri.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Popas Turistic Lir