Nu exista poza

|

Pensiunea Ariana **

Adresă: Str. Lucaciu, Nr. 56
  Nădlac, jud. Arad, Romania

Mobil: +40 744 698859

Web:

 

Comentarii

 
 
 
 
nu asa se face turism
am mers la acesta pensiune ,datorita faptului ca mi sa defectat masina si a trebuit sa stau in wekend.am vb cu un domn de acolo si mi-a spus ca trebuie sa platesc 100ron pe noapte .dintr-o data aparut patroana si ne-a dat o alta camera ...sub pretextul ca cea pe care o primisem era deja inchiriata ...domnul acela si patroana au inceput sa vb in ungureste si sa se consulte ...apoi patroana a intrat in camera si ne-a spus ce sa facem si ce nu(deranj)si a luat o cuvertura de pe pat ,ca nu cumva fetitza noastra sa o murdareasca ....halal turism si mai spunea doamna patroana ca a facut si cursuri de specialitate nota 4
 cioby2010-08-10 12:50:43
 
 
 
 
eu as spune ca nu este asa
din partea mea nota 10
 alina2011-01-29 08:46:48
 
 
 
 
personal
Ne pare rau ca nu am fost pe placul dvs, intradevar a fost o mica neatentie din partea personalului si sa omis greseala dar in legatura cu patroana chiar nu este adevarat ,fiecare client care a dormit la noi a plecat foarte multumit si chiar a mai revenit .va multumim pt. parerea dvs.
 personal2011-02-03 09:52:39

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Ariana