Pensiunea Anca

|

Pensiunea Anca **

Adresă: Str. Principala Nr. 286
  Deseşti, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 372635

Mobil: +40 726 396417

Web:

 

Descriere

Oferim cazare in com. Desesti, jud. Maramures.Pensiunea Anca areo capacitate de cazare de 10 locuri, baie. Oaspetii beneficiaza de apa calda, tv, cablu, telefon,incalzire centrala, parcare, gratar, terasa in aer liber, ...de asemenea in zona se afla rezervatia "Turbaria Iezerul Mare"-este una dintre cele mai bine conservate mlastini care se afla pe paltoul Muntilor Ignis, la altitudinea de 1014 m, pe teritoriull comunei Desesti si este cunoscut si sub numele de Taul Harnicestilor..

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Anca