Vila Zeus

|

Vila Zeus ***

Adresă: Nr. 162 F
  Moneasa, jud. Arad, Romania

Telefon: +40 257 251166

Mobil: +40 744 533293

Web: www.vilazeusmoneasa.ro

 

Descriere

Vila Zeus (Vila in Moneasa jud. Arad) ofera cazare in Moneasa jud. Arad. Situata in statiunea Moneasa, Vila Zeus este locul care va va capta simturile. Aerul proaspat coboara de pe dealurile inpadurite din spatele vilei, iar susurul vaii Moneasa va incanta auzul. Exteriorul vilei se incadreaza perfect in peisaj, fiind specific zonei montane, iar materialele folosite(in special lemnul) si paleta cromatica ii confera un stil aparte. Eleganta si rafinamentul Vilei Zeus nu sunt des intalnite la tot pasul in turismul romanesc.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Zeus