Pensiunea Andrea

|

Pensiunea Andrea ***

Adresă: Sat Gorgova
  Maliuc, jud. Tulcea, Romania

Telefon: +40 266 217790

Mobil: +40 744 574185

Fax: +40 266 216037

Web: www.dunadelta.dweb.ro

 

Facilităţi

Servicii

Cazare Pensiunea are 16 locuri, 2 margarete cu camere de 2-3 paturi, apa calda, dusuri, wc -uri bucatarie televiziune cablu, congelatoare, frigidere, livingroom spatios. Este loc separat pentru curăţat peşte cu apă, plasă de ţânţari. Pestele curăţat aici se poate congela şi transporta acasă în lăzi frigorifice. Este loc amenajat special pentru a face un grătar sau un borş de peşte în ceaun. Barci Barci de aluminiu, cu motoare de 15 - 20 CP. Va rog aduceti permis de conducere ambarcatiuni de agrement. Bărcile pot transporta maximum 4 persoane. La cerere putem asigura şi personal pentru a conduce bărcile. Mancare Exista posibilitatea de a gati in regim propriu in bucataria pensiunii sau masa inclusa in pret. Oferim mâncare ungurească, românească sau specific lipovenească la cerere. În caz că oaspeţii doresc mâncare în regim propriu, au la dispoziţie o bucătărie bine echipată, cu frigidere, congelatoare, aragaz de gătit, etc. Pescuit In Delta Dunarii se practica mai mult pescuitul din barca.Pentru asta avem barci de aluminiu cu 15-20CP. Capasitatea lor maxima este de 4 persoane dar pot pescui confortabil 2 persoane dintr-o barca. Exista posibilitatea de aface excursii cu salupa rapida a pensiunii la celelalte brate sau turul deltei.

Împrejurimi

Dunarea, dupa ce aparcurs 2860 de km, inainte de a se varsa in Marea Neagra, a "construit" acest minunat loc, Delta Dunarii.Trei brate principale: Chilia, Sulina si Sf. Gheorghe precum nenumarate brate secundare, canale, ghioluri, lacuri, dune de nisip, stufaris, paduri de stejari seculari alcatuiesc aceasta lume acvatica, care inca este foarte bogat in vietati acvatice, pasari, vanat. In mijlocul deltei pe bratul Sulina la 40de km de Tulcea se gaseste Gorgova, un sat pescaresc unde o pensiune cu 16 locuri de cazare asteapta musafirii.

Galerie Foto

Pensiunea Andrea MaliucPensiunea Andrea Maliuc / 1Pensiunea Andrea Maliuc / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Andrea