Pensiunea Elisabetin D&C

|

Pensiunea Elisabetin D&C ***

Adresă: Str. Negoiu Nr. 43
  Timişoara, 300568, jud. Timiş, Romania

Telefon: +40 356 108859

Mobil: +40 728 306084

Fax: +40 256 224429

Număr camere: 10

Web: www.pensiuneaelisabetin.ro

GPS: 45.742.346 - 21.240.746

 

Descriere

Numele pensiunii este inspirat dupa vechea denumire a cartierului din Timisoara unde isi are locatia. Acesta a luat fiinta in 1716 si se numea Maierele Vechi , urmand ca in mai 1896 sa-si schimbe numele in Cartierul Elisabetin, in cinstea Imparatesei Elisabeta (Sissi), sotia Imparatului Frantz Iosef I. In perioada interbelica se schimba denumirea in Principesa Elisabeta , dar in mintea oamenilor a ramas ca Elisabetin.
In prezent este cunoscut ca zona Negoiu – Stadion fiind un cartier rezidential, aici vom gasi si cele mai importante institutii de invatamant superior din Timisoara: Universitatea de Vest, Biblioteca Universitara si Institutul Politehnic.

Localizare

Este situata in centru ,foarte aproape de stadion Dan Paltinisanu, de complexul studentesc, de sala sport C.Jude(Olimpia), de centrul dde afaceri si expozitii CRAFT Timisoara, de baza sportiva II Politehnica de Universitatea de vest si de viitorul mall din incita cladirii monument ABATOR.

Camere

Descriere (dotări)

3 single cu pat matrimonial, 6 double, 1 apartament ( dormitor cu pat matrimonial, living tip birou). Unele camere au baie cu cada de dus si altele sunt dotate cu cada. Totul este amenajat cu bun gust si stil, oferind un confort sporit si conditii ideale. Designul modern, pe culori diferite, personalizeaza fiecare camera si creeaza un ambient relaxant. Va asteptam cu drag la noi si nu veti regreta ospitalitatea banateana! Camerele au TV, Internet cablu si/sau wirless, Frigider, Aer conditionat.

Împrejurimi

Pensiunea noastra este situata in aceasta zona, destul de aproape de: Centrul Român de Afaceri Timisoara, Hotel BOAVISTA, Sala de Sport OLIMPIA, Complexul Studentesc, stadionul Dan Paltinisan, Baza Sportiva a Universitatii Politehnice Timisoara cu bazin de înot, cladirea – monument “Abatorul”, care in curand se va transforma intr-un al doilea Mall in Timisoara.

Politică Hotel

Anulări rezervare

Anularea rezervarii se poate face cu o zi inainte.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Acceptare cărţi de creditCărţi de credit
  • RecepţieRecepţie
  • Conexiune WirelessWireless
  • Conexiune InternetInternet
  • Mic dejun inclus în preţMic dejun
  • Servicii de spălătorieSpălătorie

Dotări camere:

  • Aer condiţionatAer condiţionat
  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor
  • Camere fumătoriFumători
  • FrigiderFrigider
  • Baie cu cadăBaie cu cadă

Galerie Foto

Pensiunea Elisabetin D&C TimişoaraPensiunea Elisabetin D&C Timişoara / 1Pensiunea Elisabetin D&C Timişoara / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Elisabetin D&C