Pensiunea Junior

|

Pensiunea Junior ***

Adresă: Str. Caii Ferate Nr. 12
  Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 432028

Mobil: +40 726 228697

Fax: +40 264 406399

Web: www.pensiune-junior.ro

GPS: 46.788248 - 23.586702

 

Descriere

Clasificată la trei stele, pensiunea Junior oferă oaspeţilor care îi trec pragul servicii şi facilităţi de o calitate deosebită.
Pensiunea JUNIOR este situată în Cluj-Napoca, într-o poziţie privilegiată faţă de centrul oraşului, aeroport, şi gară.
Vă invităm să petreceţi momente unice în confortul camerelor amenajate modern, care vă vor face să vă simţiţi ca acasă.

Localizare

Pensiunea Junior este situată în Cluj-Napoca, într-o poziţie priviliegiată faţă de centrul oraşului, aeroport şi gară. Pensiunea Junior este situată la circa 100 de metrii de gară. In imediata apropiere se află atât statţiile maşinilor de transport în comun şi a tramvaielor cu legătură spre centru şi către toate cartierele oraşului.

Camere

Descriere (dotări)

Pensiunea Junior dispune de 45 de locuri de cazare cu confort de 3 stele în camere cu 2 si 3 paturi, TV cablu, minibar, frigider şi acces la telefon şi internet wireless. Mobilierul nou şi modern iţi oferă confortul şi căldura de acasă, oferind un cadru odihnitor şi îmbietor. Băile sunt dotate cu cabină de duş sau cadă, având mobilier şi accesorii noi şi de cea mai bună calitate.

Restaurant

Restaurantul nostru vă oferă un cadru intim şi elegant pentru a savura o gamă largă de mâncăruri precum şi specialităţi culinare tradiţionale. Personalul angajat este bine pregătit şi în permanenţă preocupat de satisfacerea cerinţelor clienţilor. Cu o înfăţişare atractivă, într-o atmosferă intimă, hotelul nostru este ideal pentru toate categoriile de turişti. Restaurantul vă pune la dispoziţie băuturi rafinate şi specialităţi culinare ardeleneşti la standarde de calitate. Restaurantul oferă o gamă largă de băuturi şi preparate culinare ce pot fi servite într-o atmosferă plăcută, într-un spaţiu sonorizat şi dotat cu aer condiţionat. Meniul este variat, cuprinzând atât reţete tradiţionale reprezentative zonei Transilvaniei, cât şi reţete internaţionale, toate pregătite cu profesionalism. Prin meniul bogat pe care îl oferim împăcăm poftele atât gurmanzilor cât şi celor ce ţin la siluetă, toate acestea într-un decor şi o ambianţă magnifică ce vă deschide apetitul dumneavoastră.

Dotări

Dotări generale:

  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune WirelessWireless
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor
  • FrigiderFrigider
  • Baie cu cadăBaie cu cadă

Galerie Foto

Pensiunea Junior Cluj-NapocaPensiunea Junior Cluj-Napoca / 1Pensiunea Junior Cluj-Napoca / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Junior