Pensiunea Poiana Bucovat

|

Pensiunea Poiana Bucovat ***

Adresă: Drumul National 2K
  Vârful Dealului, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 230819

Mobil: +40 741 361966

Web: www.poianabucovat.ro

 

Descriere

Pensiunea - Restaurant Poiana Bucovat ofera solutia ideala celui care cauta o oaza de liniste si tihna, departe de tumultul si agitatia marilor orase.
Pensiunea se afla intr-o zona atent aleasa pt a scoate la iveala farmecul padurilor si al peisajului montan, cu toata bogatia lui, oferind clipe de vis si contemplare celor ce doresc sa aleaga un sejur pe aceste meleaguri.
O plimbare prin natura va poate oferi ocazia sa admirati peisajul, fauna si linistea acestor locuri. O plimbare calare va ofera prilejul de a descoperi peisajele din imediata apropiere a pensiunii, iar daca doriti sa va racoriti in puterea verii, o puteti face in bazinul nostru de inot, iar pe perioada iernii va puteti bucura si de o partie de schi frumos amenjata.

Localizare

Situata la intretaierea drumurilor turistice dintre Manastirile Putna, Sucevita si Voronet, intr-un cadru natural deosebit, fiind imprejmuita de o padure bogata in foioase si rasinoase.

Facilităţi

Servicii

Restaurant, DiGi-TV, programe full, Incalzire centrala, apa calda permanent, Spatiu mare pentru parcare, Acoperire Orange, Vodafone, Cosmote, Zapp, Bazine cu pastrav, Lac cu crap, Bazin inot pe timp de vara, Spatiu larg pt plimbari pe jos au calare, Terasa in aer liber, Partie de ski.

Camere

Descriere (dotări)

14 camere duble cu bai proprii, 2 apartamente cu cate doua camere, 2 balcoane, 2 bai.

Restaurant

Restaurantul va ofera o atmosfera de lux si confort, imbinand elemente de flora exotica si traditionala cu imitatii de piatra si design modern. Va puteti bucura de capacitatea de servire pentru cele maxim 70 de locuri (in cazul petrecerilor si evenimentelor speciale), gustand dintr-o gama larga de retete traditionale pe care vi le putem oferi la orice ora din zi sau noapte, la preturi accesibile.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • RestaurantRestaurant

Dotări camere:

  • TelevizorTelevizor

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • PiscinăPiscină
  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Pensiunea Poiana Bucovat Vârful DealuluiPensiunea Poiana Bucovat Vârful Dealului / 1Pensiunea Poiana Bucovat Vârful Dealului / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Poiana Bucovat