Pensiunea Casa Humor

|

Pensiunea Casa Humor ****

Adresă: Aleea Stefan cel Mare, Nr. 5 Bis
  Gura Humorului, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 233334

Mobil: +40 755 965780

Fax: +40 230 233334

Web: www.casahumor.ro

 

Descriere

Pensiunea Casa Humor este situata in Gura Humorului la doar cativa km de faimoasele Manastiri Voronet (3km), Humor (5km)si 1km de partia de schi Soimul intr-o zona linistita cu multa verdeata.

Facilitati cazare: Frigider in unitate, Fax, Transport auto, Sanie trasa de cai, Internet wireless, Echitatie, Internet prin cablu, Schimb valutar, Parcare, Gradina/curte, Piscina, Jacuzzi, Spalatorie, Room service, Sauna, Terasa, Plata cu cardul, Foisor in curte, Gratar/barbeque, Sala de mese, Livada, Loc amenajat de joaca, Bar, Restaurant, Sala de conferinte, Tichete de vacanta.

Facilitati camere: Internet in camera, Uscator de par, Baie cu cada, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Baie in camera, Minibar, Telefon, TV.

Tarife 2011:
Camera dubla matrimoniala:
155 RON / zi; 125 RON / zi in regim single;
Camera dubla twin
155 RON / zi; 125 RON / zi in regim single;
Apartament 2 camere: 260 RON / zi

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Humor