Nu exista poza

|

Pensiunea Bianca **

Adresă: Vama
  Gura Humorului, jud. Suceava, Romania

Mobil: +40 743 097577

Fax: +40 330 814265

Web:

 

Descriere

Casa Bianca este situată la numai 500 metri de intersecţia drumului european E576 Suceava-Cluj Napoca cu drumul naţional 17A Vama - Moldoviţa.

Pensiunea „Bianca” dispune de 11 locuri de cazare în 5 camere cu o capacitate de 20 locuri.

Facilitati camere: Baie proprie, echipată modern, Apă caldă permanent, Telefon, TV color, Satelit, Conexiune permanentă Internet wireless de mare viteză, Incălzire de la centrala proprie a pensiunii, cu temperatură reglabilă individual.

Facilitati generale: Foisor cu grãtar în aer liber, Loc de joacã pentru copii, Parcare pentru masini în curte împrejmuitã, Incãlzire centralã, Apã caldã permanent, Televiziune prin cablu, telefon.

Cabana se inchiriaza la cheie iar pretul este de 350 RON/noapte.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Bianca