Pensiunea Angi

|

Pensiunea Angi **

Adresă: Str. 22 Decembrie 1989 Nr. 97
  Târgu Mureş, jud. Mureş, Romania

Mobil: +40 743 587744

Web: www.pensiunea-angi.ro

 

Descriere

Pensiunea Angi este situata in localitatea Targu Mures pe Str. 22 Decembrie 1989, Nr. 97, in imediata vecinatate a complexului de agrement "Weekend" si in apropierea Spitalului Clinic Judetean.

Facilitati cazare: frigider in unitate, masa de ping-pong, internet wireless, parcare, acces la bucatarie, spalatorie, foisor in curte, gratar/barbeque, sala de mese

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV.

Tarife cazare:
Camera dubla matrimoniala:
90 RON / zi; 70 RON / zi
Camera dubla twin:
90 RON / zi; 70 RON / zi
Camera single: 70 RON / zi
Apartament 2 camere: 140 RON / zi; 140 RON / zi.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Angi