Pensiunea Sara

|

Pensiunea Sara **

Adresă: Str. Varga Nr.447
  Praid, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 335110;+40 266 335125

Mobil: +40 745 531947

Fax: +40 266 335110;+40 266 335125

Web: www.pensiuneasara.ro

 

Descriere

Situatã în Bãile Tuşnad întru-un pitoresc cadru, acolo unde verdele pădurilor de brazi străjuiesc drumul trecătorilor, pensiunea este locul ideal pentru iubitorii de natură şi în acelaşi timp de confort.
Indiferent dacã plãnuiţi o plimbare în naturã, o cină romanticã, o aniversare, un week-end în familie, reuniuni private sau de afaceri, Pensiunea SARA este soluţia idealã.
Pensiunea dispune de restaurant cu o capacitate de 42 locuri cu o bucãtãrie excepţionalã, într-o atmosferã plãcutã şi relaxantã unde puteţi alege dintr-o varietate de meniuri ce ne încântã sã vi le prezentãm.
Pensiunea oferã pentru organizarea de cursuri, team building-uri, sesiuni, pregatiri profesionale, o salã de curs cu o capacitate de 40 locuri dotatã cu flipchart, sistem de sonorizare, retroproiector si scaune cu blaturi pentru scris rabatabile.

Galerie Foto

Pensiunea Sara PraidPensiunea Sara Praid / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Sara