Pensiunea Siesta

|

Pensiunea Siesta ***

Adresă: Str. Leliceni Nr. 33/A
  Miercurea Ciuc, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 312910

Mobil: +40 744 643710

Web: www.siestapanzio.ro

 

Descriere

Pensiunea Siesta se află la 200 metri de centrul oraşului Miercurea-Ciuc, într-un loc silenţios şi plăcut cu cinci camere, din care patru camere cu două paturi & duş cu jeturi şi o cameră cu pat matrimonial & Jacuzzi. În două camere se pot instala paturi suplimentare dacă este cazul. Oferta noastră de locuri de cazare in total se ridică la 12 persoane. În camerele noastre mobilate pretenţios, cu TV color, cablu, aparate de radio, minibar şi posibilitate de conectare la internet oricine se poate odihni şi relaxa într-o climă prietenoasă şi călduroasă. La recepţie există seif, unde turiştii îşi pot păstra obiectele şi lucrurile de valoare. În bucătăria amenajată a pensiunii turiştii îşi pot pregăti reţetele personale, pe care le pot consuma în sufragerie într-un ambient plăcut şi liniştit. Pensiunea dispune de o curte spaţioasă cu iarbă verde, mobilier de grădină, grătare sau foc deschis, unde se pot pregăti diferite specialităţi locale. Pentru maşinile turiştilor punem la dispoziţie o parcare iluminată şi supravegheată.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Siesta