Pensiunea Danielle

|

Pensiunea Danielle **

Adresă: Str. Arcasilor Nr. 21
  Galaţi, jud. Galaţi, Romania

Mobil: +40 744 751816;+40 746 263288

Web: www.viladanielle.com

 

Descriere

Situat intr-o zona linistita, in zona rezidentiala a orasului de la Dunare, la frontiera dintre Padurea Garboavele si centrul istoric si comercial al frumosului oras Galati, Vila Danielle va asteapta cu oferte turistice deosebite, reduceri si calitate ireprosabila.

Comentarii

 
 
 
 
Inacceptabil.....
Am facut rezervare cu 2 saptamani inainte si in momentul in care am ajuns mi s-a spus ca mi-au dat camera altcuiva plus personal care nu respecta clientul si "are relatii peste tot"..... A trebuit sa caut cazare in conditiile in care eram foarte presata de timp.... In ceea ce priveste conditiile de cazare, nu am avut deosebita placere de a-mi face o parere.....
 larisa2010-04-19 15:06:40
 
 
 
 
Inacceptabil.....
Groaznic... asa ceva nu mi s-a mai intamplat... am facut rezervare si cand am ajuns acolo mi-au spus ca mi-au dat camera, nu si-au cerut scuze, mi-au spus ca au dreptul de a-si selecta clientii si ca "au relatii" si nu am ce sa le fac.... am ramas cu ochii in soare si am fost nevoita sa pierd timpul ca sa gasesc cazare.... nu faceti aceeasi greseala ca si mie ca puteti pati acelasi lucru....
Referitor la conditiile de cazare nu va pot spune nimic avand in vedere ca nu am apucat sa ma mai cazez... Devizul lor: "Clientul nostru nu conteaza!!!"
 meg2010-04-19 15:26:06

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Danielle