Vila Doina

|

Vila Doina ***

Adresă: Moroeni, jud. Dâmbovita, Romania

Telefon: +40 245 772449

Mobil: +40 745 036765;+40 742 092666;+40 722 392081

Web: www.ecotour.ro

 

Descriere

Villa Doina ofera intr-un cadru natural deosebit, locuri de cazare si un bistro cu arta culinara traditionala. Vila Doina este prima pensiune ecoturistica din Romania.
Cazare:
20 locuri in 6 dormitoare cu paturi duble, ergonomice, cu saltele italiene ortopedice, mobila de cires si televizor color conectat la TV cablu si o mansarda rustica, din lemn, cu 8 locuri; 5 grupuri sanitare
Servicii:
sufragerie pentru servirea mesei sau conferinte (canapele, fotolii, mp3 player, video si combina audio, caraoke, jocuri TV suspendat, computer conectat la Internet, fax), bucatarie complet utilata pentru self-catering, gratar cu roca vulcanica, sala de fitness, sauna finlandeza, darts si masa de biliard, masa de tenis, biciclete de munte (de inchiriat), terase pentru servirea mesei in aer liber, foisor cu gratar, spalatorie haine, spatiu de parcare pentru 10 autoturisme in curte, locuri suplimentare disponibile în parcarea amenajata in fata, bistro cu o capacitate de 24 de locuri inauntru si 20 de locuri pe terasa si la foisor

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Doina